Welkom bij TheXtraTouch!

Ik ben Alaya Fleurus, een enthousiaste 20-jarige studente diergeneeskunde met een passie voor creativiteit. Sinds ik me kan herinneren, ben ik altijd gefascineerd geweest door kunst en de mogelijkheid om iets unieks en persoonlijks te creëren. Het is deze passie voor creatie die me heeft geïnspireerd om TheXtraTouch op te richten.

 

Bij TheXtraTouch gaat het om de "Xtra Touch" die je aan je kledingstukken en accessoires kunt geven. Met liefde en toewijding borduur ik jouw favoriete foto's, logo's en ontwerpen om ze om te toveren tot geborduurde meesterwerken. Elk stiksel is doordrenkt met creativiteit en aandacht voor detail, waardoor je iets hebt dat echt van jou is.

 

Ik geniet ervan om nieuwe creaties te maken en werk graag samen met klanten om hun ideeën tot leven te brengen. Of het nu gaat om het personaliseren van bedrijfskleding, het creëren van unieke geschenken of gewoon het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid aan je garderobe, ik sta klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

 

Bij TheXtraTouch draait alles om het vieren van creativiteit en het toevoegen van een persoonlijke, artistieke toets aan het alledaagse. Laten we samen jouw unieke verhaal vertellen, steek voor steek.

 

Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn creatieve reis. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en te zien welke bijzondere creaties we samen kunnen maken.

 

Met veel lieve groetjes,

Alaya Fleurus

TheXtraTouch